Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților

Primele reacții ale detectivilor de la Masked Singer România după ce au văzut costumele concurenților

Vineri, 11 septembrie de la ora 20:30, PRO TV va difuza cel mai spectaculos show TV al momentului, Masked Singer România.

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi care vor încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în spatele măștii, ajutați fiind și de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 

În cadrul emisiunii, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 



Înaintea startului celui mai spectaculos show TV, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au împărtășit câteva dintre reacțiile pe care le-au avut când au văzut pentru prima dată costumele concurenților, așteptările acestora fiind depășite. 

Costumele au fost beton. Mi-au depășit foarte mult așteptările. Mă așteptam la niște măști”, a mărturisit Horia Brenciu, în timp ce Codin Maticiuc a declarat că: ”Câteva dintre ele sunt peste ce s-a întâmplat în America. M-am îndrăgostit de unul dintre ele”. 

Când a apărut prima mască în platou a fost unul dintre acele momente pe care nu o să-l uit niciodată”, a explicat și Ana Morodan.

Masked Singer România, prezentat de Jorge, este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice și nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. 

Vezi reacțiile detectivilor în materialul video de mai jos!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni