• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Radu Vâlcan, totul despre experiența Masked Singer! Astăzi este actor, dar în copilărie visa la o viață de star rock 

Radu Vâlcan, totul despre experiența Masked Singer! Astăzi este actor, dar în copilărie visa la o viață de star rock 

Ediția de joi, 30 septembrie, a emisiunii Masked Singer a fost una plină de surprize. Două dintre personaje au fost demascate, iar telespectatorii au aflat că în spatele Șarpelui s-a ascuns Radu Vâlcan. Invitat în platoul Vorbește lumea, actorul a vorbit despre experiența trăită, dar și despre viața de familie. 

Adela Popescu a avut mari emoții vineri, 1 octombrie, pentru că în emisiunea Vorbește lumea a sosit Radu Vâlcan, în calitate de invitat. Actorul a vorbit despre participarea sa la show-ul Masked Singer. Nu au lipsit nici micile destăinuiri despre viața de familie.

Radu Vâlcan i-a oferit Adelei un buchet de flori atunci când a intrat în platou, iar prezentatoarea a fost impresionată de gestul soțului.

Întrebat cine este cel care gătește acasă, Radu Vâlcan a dat de înțeles, în mod indirect, că el este cel care se ocupă de acest aspect. "Știi care este treaba cu Adela, oricât ar mânca și orice ar face nu se îngrașă", a dezvăluit acesta.

Radu Vâlcan a fost întrebat și despre experiența din cadrul show-ului Masked Singer. În ciuda faptului că nu excelează la cântat sau la dansat, după cum chiar el recunoaște, Radu a povestit că s-a simțit bine în pielea personajului. 

"Era foarte ciudat în platou. Important este că eu am fost profesionist, așa cum au fost și toate celălalte măști de acolo. Eu am fost fan Depeche Mode, am fost rocker, eram cu Sepultura, Iron Maiden, Queen, sunt un pic mai delicat...voiam să îmi fac formație rock, dar am renunțat", a povestit Radu.  

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni