• PRO TV
  • Rapperul rus Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, pe care îl plimbă în lesă. Cât costă „jucăria” inedită

Rapperul rus Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, pe care îl plimbă în lesă. Cât costă „jucăria” inedită

Rapperul rus Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, pe care îl plimbă în lesă. Cât costă „jucăria” inedită

Interpretul Eldzhey se numără printre cei mai populari rapperi din Rusia. El reușește să atragă atenția nu doar prin videoclipurile sale, dar și prin aparițiile excentrice. Recent, a fost filmat pe stradă cum își plimbă câinele-robot.

Când ești cel mai spectaculos persoanj din showbiz, trebuie să ai și un animal de companie ca atare. Așadar, rapperul Eldzhey și-a cumpărat un câine-robot, al cărui preț poate să ajungă și la 74.000 $, în funcție de compania care îl produce.

Spre exemplu, câinele Spot de la Boston Dynamics', care a fost lansat în 2020, costă nu mai puțin de 74.500 $. Între timp au apărut și versiuni mai ieftine, cum ar fi CyberDog de la Xiaomi, în valoare de aproximativ 1.500 $. Acești roboți pot transporta diverse lucruri și sunt foarte utili la supraveghere. 

Eldzhey a stârnit un val de comentarii în mediul online. Unii dintre urmăritorii săi au lansat diverse glume: 

„Lioha a găsit un înlocuitor pentru Nastya Ivleeva?” (fosta soție și una dintre cele mai populare femei din showbizul rusesc); „Mă întreb ce fel de rasă este”; „Astfel vei scăpa de grija ca adidașii tăi să nu fie roși”, „Când ești alergic la animale”. 

Recent, Eldzhey (pe numele real Alexey Konstantinovich Uzenyuk) a înregistrat 3 milioane de ascultători pe platforma Spotify, devenind astfel cel mai ascultat cântăreț rus. Pe locul doi se află un alt rapper cunoscut- Morgenstern (Alisher Morgenstern), cu 2,4 milioane de ascultători pe lună.  

Sursă foto: Instagram/ sayonaraboy

Vezi și: Românii au talent începe în 4 februarie! Dragoș Bucur, pentru prima dată în postură de jurat





Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni