• PRO TV
  • Rihanna iubește din nou! Cine este rapperul care a cucerit-o pe artistă

Rihanna iubește din nou! Cine este rapperul care a cucerit-o pe artistă

Rihanna iubește din nou! Cine este rapperul care a cucerit-o pe artistă

Rihanna iubește din nou! După ce s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel la începutul acestui an, artistei i-a picat cu tronc rapperul A$AP Rocky. Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi existau de câteva luni, însă nimeni nu a confirmat informația. Paparazzi au reușit însă să-i surprindă pe amorezi la o cină romantică.

Riri și A$AP Rocky s-au îndrăgostit după ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței, Fenty Skin. Cei doi au fost prezenți la mai multe evenimente împreună, însă nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu, ci doar că îi leagă o mare prietenie. 

“Întotdeauna a existat o chimie uimitoare între ei și pentru Rihanna totul se simte natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, mai ales că se știu de foarte mult timp, iar tatăl lui A$AP este din Barbados”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Etonline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna (32 de ani) și A$AP Rocky (32 de ani) au filmat împreună pentru campania artistei la linia de cosmetice. “Toată lumea îi iubește pielea. Mereu m-am întrebat cum reușește să aibă un ten mai mai ok decât majoritatea fetelor. Adică ce face? Cum reușeste?”, spunea Riri despre decizia de a-l lua pe A$AP în campania de promovare a produselor ei pentru îngrijirea pielii.

Amorezii, surprinși la un restaurant în New York

Recent, cuplul a fost suprins alături de câțiva prieteni la un restaurant din New York. Cei doi au avut parte de discreție totală, scrie Etonline. Au cinat într-o încăpere rezervată VIP-urilor, iar draperiile încăperii au fost trase. Potrivit sursei menționate mai sus, cuplul s-a purtat minunat cu personalul de la restaurant. După cină, Riri și iubitul ei au ieșit însoțiti de bodyguarzi și prieteni. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni