• PRO TV
  • Secretele actorilor de la Hollywood: cine sunt partenerii de scenă care sărută cel mai bine

Secretele actorilor de la Hollywood: cine sunt partenerii de scenă care sărută cel mai bine

Secretele actorilor de la Hollywood: cine sunt partenerii de scenă care sărută cel mai bine

Cele mai multe staruri ale marilor ecrane au descris drept „ciudate” și „lipsite de plăcere” săruturile pe care au fost nevoiți să le „execute” în filme. Totuși, pentru unii aceste gesturi intime au fost adevărate revelații.

Macaulay Culkin își va aminti toată viața primul sărut de pe platourile de filmare. Avea 11 ani când a apărut în pelicula My Girl, unde a sărutat pentru prima oară o fată, actrița Anna Chlumsky. „Yuck! Am repetat de prea multe ori”, a dezvăluit actorașul după lansarea filmului, considerând că apropierea dintre el și colega de platou a fost dezagreabilă.

Însă, de atunci s-a scurs ceva timp, iar Macaulay Culkin și-a schimbat părerea despre sărutul între actori de dragul succesului cinematografic.

Sharon Stone, de exemplu, a mărturisit că Robert de Niro este bărbatul care sărută cel mai bine în filme, dintre toți cei cu care a ajuns într-o astfel de ipostază. Actrița de 62 de ani a dezvăluit că partenerul ei de filmare și-a demonstrat calitățile în pelicula Casino, unde cei doi au jucat rolul unui cuplu cu o relație șubredă.

Paula Patton: „Tom Cruise avea o respirație grozavă”

Actrița Paula Patton, care a jucat cu Tom Cruise în Misiune Imposibilă: Protocolul Fantomă, a dezvăluit că partenerul ei de film sărută... bine. Nu cel mai bine, dar bine destul. 

Nu a fost cel mai bun, dar a fost grozav. Pot să spun că sărutul lui Tom Cruise a fost o surpriză. Avea o respirație grozavă. Mentolată. A fost perfect”, a spus actrița în emisiunea Live with Kelly and Ryan.

Shia LaBeouf are și el o parteneră de ecran favorită, însă nu e Megan Fox, alături de care a jucat în două filme din seria Transformers. Actorul a dezvăluit în emisiunea lui Ellen DeGeneres că cel mai bine sărută Dakota Johnson. Cei doi au fost colegi de platou în drama The Peanut Butter Falcon.

Zack Efron: „Acela a fost, cred, sărutul meu favorit”



Actorul Zack Efron a dezvăluit că cel mai frumos moment consumat pe platourile de filmare a fost acela când a sărutat-o pe Zendaya în filmul The Greatest Showman. „Acela a fost, cred, sărutul meu favorit. Și asta pentru că tensiunea dintre aceste persoanje este atât de puternică și, literalmente, chiar și o privire între ele este electrică”, a dezvăluit actorul, conform revistei People.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Ferma. în Plus, episodul 8: Paul Diaconescu, în centrul atenției

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni