Surprize neașteptate în sezonul doi Masked Singer România. Ce aduce în plus show-ul fenomen de la PRO TV 


	Surprize neașteptate în sezonul doi Masked Singer România. Ce aduce în plus show-ul fenomen de la PRO TV 
Data: 29 Aprilie 2021

Masked Singer România – show-ul care a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă se întoarce pe micile ecrane. Al doilea sezon al formatului TV care deține cel mai bine păstrat secret: identitatea vedetelor ascunse în măști va veni cu noi surprize pentru telespectatori.

12 vedete au intrat anul trecut în emisiunea fenoment mondial, produsă în peste 20 de țări, de pe 4 continente, și au reușit să-și țină ascunsă identitatea timp de opt săptămâni. Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, iar schimbarea majoră are legătură cu faptul că mai multe măști și vedete neașteptate din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă.

Pe PROTVPLUS poți vedea toate edițiile Masked Singer România

Primul sezon, lider de audiență și un fenomen în mediul online!

Primul sezon al show-ului Masked Singer România, difuzat în toamnă, a fost lider de audiență și a creat un adevărat fenomen în mediul online. Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating și 22.5% cotă de piață în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producția a strâns aproape 1 milion de aprecieri și 110.000 de urmăritori. 

Facebook Masked Singer

Instagram Masked Singer

Un nou sezon Masked Singer România, în curând, la PRO TV! 

FULLSCREEN
Surprize neașteptate în sezonul doi Masked Singer România. Ce aduce în plus cel mai show-ul fenomen
  • /
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies