(P) Get'sBet lansează o nouă emisiune Youtube: Pariuri Sexy! Află cele mai noi ponturi!


	(P) Get'sBet lansează o nouă emisiune Youtube: Pariuri Sexy! Află cele mai noi ponturi!
Autor: Maria Rusu
Data: 21 Iulie 2020

Pasiunea și tensiunea din terenul de joc sunt transmise și în lumea pariurilor sportive, mai ales atunci când miza meciului este una importantă. Din acest motiv, cea mai bună recomandare este să ții cont de părerea experților în pariuri sportive atunci când construiești strategia pentru biletul din fiecare zi. Tocmai de aceea, GetsBet.ro a lansat o nouă emisiune Youtube din care te poți inspira și din care poți învăța noi strategii, metode de pariere și multe altele!

Pariuri Sexy, noua emisiune pentru pasionații de pariuri din toată țara, cuprinde ponturi, analize și statistici ale celor mai importante evenimente sportive care se apropie, astfel încât aici vei descoperi toate informațiile necesare pentru completarea biletelor și alegerea sporturilor, evenimentelor și tipului de pariu. În plus, te vei bucura de predicții atent studiate de către experții Get'sBet pe care le vei putea personaliza după cum dorești.

Știm că sunt destule emisiuni sportive care au și o rubrică de pariuri, predicții sau analize, însă probabil ți-ai dat seama că emisiunea Pariuri Sexy are ceva cu totul special: prezentarea. Georgiana și Alexandra, moderatoarele emisiunii, vor aprinde pasiunea fiecărui telespectator printr-o manieră “fierbinte” de prezentare a celor mai bune ponturi din lumea sportului. Află care este pontul zilei, pariul zilei și pariul riscant din etapa care urmează în cel mai frumos mod cu putință!

Foarte mulți pariori construiesc bilete cu foarte multe selecții sau investesc un buget foarte mare într-un pariu cu șanse minime de reușită. Alții se bazează pe ponturi de la “pariorii vechi” de pe lângă casele de pariuri din cartier, recomandări ce au ca fundament zvonuri de blat și tensiunile de la echipa sau forma portarului. Specialiștii Get'sBet te pot ajuta să eviți astfel de greșeli prin intermediul analizelor clare și complete, iar posibilitatea de câștig poate fi în favoarea ta atunci când urmărești ponturi bazate pe informații de actualitate analizate de către experți.

Fotbalul este cel mai iubit sport din țara noastră, oferind și cele mai atrăgătoare pariuri sportive, motiv pentru care frumoasele prezentatoare ale emisiunii Pariuri Sexy se vor concentra asupra celor mai importante meciuri ale săptămânii, precum și asupra celor mai puternice competiții în curs de desfășurare. În ținute speciale și cu o manieră cu totul aparte, Alexandra și Georgiana îți vor recomanda pariuri atent analizate (precum gazdele câștigă, ambele echipe înscriu sau se marchează peste 2,5 goluri) pentru meciurile cu importanță majoră.

Tipsterii Get'sBet sunt pariori cu foarte mare experiență, astfel încât poți fi sigur că toate strategiile și metodele de pariere propuse în emisiunea Pariuri Sexy sunt testate și analizate astfel încât să reprezinte opțiunea potrivită pentru fiecare eveniment sportiv luat în calcul.

Vrei ca Georgiana și Alexandra să îți prezinte ultimele noutăți din fotbal și să îți ofere cele mai bune recomandări de pariuri? Apasă clopoțelul din pagina de Youtube a emisiunii Pariuri Sexy și vei primi notificare de fiecare dată când apare un nou episod cu recomandări “fierbinți” din lumea sportului! Construiește-ți cea mai bună strategie de pariuri sportive în cel mai plăcut mod cu putință!  

Licenta ONJN 41485/25.11.2015

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies